1954
page-template-default,page,page-id-1954,theme-borderland,eltd-core-1.2.1,woocommerce-no-js,borderland-theme-ver-2.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed, vertical_menu_with_scroll,columns-4,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
In stappen

Werkwijze

Als je een dierbare bent verloren, beland je in een rouwproces. Direct na de uitvaart is het verdriet meestal nog te vers om serieus na te denken over de manier waarop je iemand op lange termijn wilt herdenken. Sommigen denken dat er gauw een grafsteen of urn hoort te komen, maar bedenk je: er zijn geen regels en er is ook geen haast.

 

Een monument, of dat nu een grafsteen, een urn of een ander kunstwerk is, kan helpen om een fase in je rouwproces af te sluiten. In de eerste plaats doordat je voor je verdriet en herinneringen een fysieke plek creëert. Deze plek kun je opzoeken, maar ook weer verlaten. Dit maakt het makkelijker om je dagelijks leven weer op te pakken.

 

Ook het proces dat je met Monumentalista doorloopt bij het realiseren van het monument, is behulpzaam bij de rouwverwerking. Ik neem alle tijd voor je, we praten over dood, maar vooral over zijn of haar leven. We hebben regelmatig contact over het ontwerp. Het wordt bijgeschaafd tot het helemaal klopt.

Monumentalista office